Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Serveis per contractar grups i orquestres

Des de Setena Regió oferim un servei integral per a produir espectacles infantils i familiars, i us oferim la nostra experiència i coneixement sobre tot el que envolta contractar grups, companyies i activitats infantils, des del primer minut fina a lúltim en els vostres esdeveniments.

Oferim un ampli catàleg per a contractar espectacles d'animació infantil, escuma i aigua, concerts familiars, espectacles de carrer, màgia familiar, titelles, circ, parcs inflables i d’altres.

A més d’oferir la contractació d'espectacles infantils, també ens ocupem de tota la resta, és a dir, buscar i contractar equips de so adients per a cada grup o activitat, concretar les proves de so, vetllar pel compliment dels horaris establerts amb l’organització, contactar amb els protagonistes de l’espectacle familiar, i sobretot un bon funcionament de tot l’esdeveniment, des de l’inici fins al final.

També busquem sempre minimitzar les despeses al màxim per a adequar la situació de cada organització amb el format d’espectacle infantil que es busca.

A qui ens adrecem

  • Ajuntaments

    Tenim anys d'experiència produint espectacles d'animació infantil per als ajuntaments del nostre país
  • Associacions

    Organitzem Espectacles Infantils i activitats musicals i lúdiques per a associacions i col·lectius de tota mena
  • Empreses

    Amenitzeu festes o presentacions d'empresa amb espectacles de música, teatre o màgia
Demana pressupost