Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació Infantil

< Tornar

MOU-TE! Espectacle d'animació amb molta ballaruca

Descripció

Espectacle d’animació infantil. Mou-te! és una proposta musical d'animació on només actua l'animador Toni Vives amb la maleta plena de recursos i la seva inseparable guitarra. El repertori tracta de cançons pròpies que són fàcils d´entonar i s'enganxen fàcilment amb una dansa establerta. En Toni explica la dansa i si cal balla amb el públic! Es tracta de saltar, fer rotllanes i trens, picar de mans i de peus, etc.

Espectacle d’animació infantil Mou-te! és un espectacle adequat a carrers, centres cívics, llars d'infants, esplais, places, escoles i festes majors. La participació la suarem tots plegats. Oberta la contractació de l’espectacle d’animació infantil Mou-te! Per molts ajuntaments e associacions l’Espectacle Mou-te! Ja estat una bona opció de contractació.

ESCENARI 4 metres d’amplada x 3 metres de fondària
ESPAI gran exterior o interior i net per poder ballar
NECESSITATS TÈCNIQUES corrent 22OV monofàsica
COMPONENTS 1 músic
MUNTATGE 45 minuts
DURADA 60 minut
PÚBLIC Totes les edats
CONTINGUT
cançons i danses

Consulta disponibilitat

 •  
 •  

També et pot interessar

 • Contactar Pep Puidemont

  Pep Puidemont

  AnimacióEls Espectacles d'en Pepe Puigdemont es basen en un repertori de cançons de creació pròpia que combinades de manera diferent permeten realitzar diversos espectacles d'animació infantil
  Més info
 • Contactar Cançons de Butxaca

  Cançons de Butxaca

  Espectacle d’animació familiar de Carles Cuberes adreçat als més petits (d’un a tres anys), ideal per a escoles bressol i creat i adaptat especialment a les edats dels infants.
  Més info
 • Contactar JAUME BARRI

  JAUME BARRI

  ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS
  Més info