Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació Infantil

< Tornar

Pep Lopez

Descripció Espectacle de ball per a infants i públic familiar plantejat sempre sobre la participació directe del públic des del primer moment tot i seguint les directrius marcades des de l’escenari.
L’espectacle pretén divertir al públic infantil sense oblidar que gairebé sempre aquest ve acompanyat d’adults.
El tractament de l’espectacle fuig d’infantilismes i formules típiques.
El repertori és inèdit, de creació pròpia, i en alguns casos adapta temes tradicionals en balls,danses,etc.. Es treballa sense guió tot i jugant amb la improvisació de cada moment, públic, espai, situació, barri, edats.
La formació instrumental: Guitarra MIDI (baix,guitarra) i veu

Espai
L’espectacle es pot representar en exteriors i interiors amb espai per ballar que reuneixin unes condicions acústiques favorables.

Durada
60 minuts sense interrupcions

Públic
Infants a partir dels 6 anys en amunt o més petits preferentment acompanyats d’adults, escoles, esplais,etc

Consulta disponibilitat

 •  
 •  

També et pot interessar

 • Contactar Karibu

  Karibu

  L’espectacle d’animació infantil d’en Carles Cuberes Karibu és una paraula swahili que significa benvingut. Aquesta paraula convida a tothom a participar de la festa. Perquè aquest espectacle pretén ser això: un espai de benvinguda, trobada i comunicació entre persones que canten, juguen i dansen plegades, amb independència de la seva edat, la seva forma de vestir, de pensar o de viure.
  Més info
 • Contactar CORRANDES ANIMACIÓ

  CORRANDES ANIMACIÓ

  Espectacles de festa i participació Música
  Més info
 • Contactar Pirates del seca

  Pirates del seca

  Xip Xap Cia de Teatre de Carrer La tripulació amb els seus 5 pirates , dels més dolents de tots, ens faran treballar i córrer de valent.
  Més info