Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Teatre Infantil

< Tornar

 

Ara pots contractar obres de teatre infantil per fer volar la imaginació de nens i nenes. Obres de teatre amb actors, titelles, dansaires, pallassos... tens un munt d'opcions!

 

 • Contactar L'endrapasomnis

  L'endrapasomnis

  La història del paÍs de la Bona sonL’Endrapasomnis és un espectacle de teatre familiar de la Companyia Teatre al Detall. La tresca n’hem composat la banda sonora original i l’executem en directe en teatres d’arreu de Catalunya. L’espectacle va obtenir el Premi de la crítica 2014 al MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR. L’enregistrament de la música de l’obra va ser finalista als Premis Enderrock al MILLOR DISC DE MÚSICA INFANTIL I FAMILIAR.
  Més info
 • Contactar De que fan olor els pets ?

  De que fan olor els pets ?

  Teatre familiarAquesta és la història d’en Jonàs un xicot que no sentia ni les olors ni les pudors
  Més info
 • Contactar Sol amb la Lluna

  Sol amb la Lluna

  Què pot passar si de sobte es troben el dia i la nEl sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú s'atreveix a enganyar-la... Així que junts, s'explicaran una pila d'històries!
  Més info
 • Contactar Cosmix
  Més info
 • Contactar Contes d'instruments del mon

  Contes d'instruments del mon

  Teatre infantil: Espectacle musical  amb contes sobre instruments populars i cançons d'arreu del món. Com va néixer el món? I la música? I com és que hi ha tants instruments musicals? Perquè no tots sonen a les grans orquestres? D'on venim les persones? Perquè hi ha gent blanca, gent morena i gent negre? Perquè hi ha el dia i la nit? I les estrelles? Com és que la gent s'aparella?... 
  Més info
 • Contactar Un vestit Nou

  Un vestit Nou

  Teatre de titelles I actors En una botiga molt bonica de vetes i fils , els treballadors no estan gens contents ni tenien gaire feina , les coses no van bé.
  Més info
 1 2