Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació Infantil

< Tornar

Toni Vives i Companyia

Descripció

Espectacle d’animació infantil Toni Vives i companyia és una proposta musical d'animació on actua l'animador Toni Vives i un altre músic (pot ser acordionista, bateria, teclista o baixista). El repertori tracta de cançons pròpies que són fàcils d'entonar i s'enganxen fàcilment amb una dansa establerta. En Toni explica la dansa i si cal balla amb el públic! Es tracta de saltar, fer rotllanes i trens, picar de mans i de peus, etc.
Espectacle d’animació infantil Toni Vives i companyia és un espectacle adequat a carrers, centres cívics, llars d'infants, esplais, places, escoles i festes majors. La comunicació i participació entre en Toni i el públic és primordial. És un espectacle per a pressupostos reduïts. Oberta la contractació de l’espectacle d’animació infantil Toni Vives i companyia .Per molts ajuntaments  i associacions l’Espectacle Toni Vives i companyia .Ja estat una bona opció de contractació.

FITXA TÈCNICA

ESCENARI 6 metres d’amplada x 4 metres de fondària

ESPAI gran exterior o interior i net per poder ballar

NECESSITATS TÈCNIQUES corrent 22OV monofàsica

COMPONENTS 2 músics

MUNTATGE 60 minuts

DURADA 60 minuts

PÚBLIC Totes les edats

CONTINGUT cançons i danses

Consulta disponibilitat

  •  
  •  

També et pot interessar