Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació Infantil

< Tornar

ZUM

Descripció Zum és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.Els tres membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació a través de la música.

Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què La tresca va fer els primers passos. Al seu moment es va consolidar amb el nom d’Això, allò i allò altre, i va ser presentat a La Mostra de la Xarxa a Igualada (2001) i a la de Rialles (Cerdanyola 2005).

Amb aquest espectacle les abelles de La tresca han treballat per tot Catalunya i Balears, cantant en destacades festes majors, com La Mercè i Santa Eulàlia a Barcelona, Santa Tecla a Tarragona, les Fires de Girona, La Verge de la Candela a Valls, les Festes de Maig de Badalona o les Santes a Mataró. També ha estat representat en escenaris com la Festa dels Súpers de Televisió de Catalunya (2003 i 2008), la Festa de l’Aigua (2007) i la Festa del Cel de Barcelona (2005), la Fira de Música al Carrer de Vilaseca (2005), el Festival de teatre per a tots el públics Esbaiola’t (2008), el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans (2013), el Festival Barruguet a Mallorca (2014) o més recentment al Festival de Música en Família de Girona, el Festivalot (2015).

Consulta disponibilitat

 •  
 •  

També et pot interessar

 • Contactar PAM I PIPA cançons pels més petits

  PAM I PIPA cançons pels més petits

  Espectacle d’animació infantil adreçat als nens mes petits . Aquest espectacle consisteix en un repertori de cançons i danses adequat als més petits: de zero a cinc anys. Creant un ambient per a cada públic i moment, en Toni Vives és capaç de cantar cançons de falda, cançons de comptar, d'endevinar, etc. també explica contes curts on surten cançons per entonar i engresca a la mainada a fer danses senzilles, mimades i amb cantarella.
  Més info
 • Contactar BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT. Jaume Barri

  BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT. Jaume Barri

  Es tracta d’un espectacle molt participatiu en el qual s’hi combinen el conte, el joc, les cançons i el ball
  Més info
 • Contactar Basal rock

  Basal rock

  Bassal Rock uneix la animació musical en directe amb un seguit de recursos aquàtics dissenyats expressament per tal que cada gota d’aigua reparteixi un mar de felicitat!
  Més info