Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació Infantil

< Tornar

ZUM

Descripció Zum és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.Els tres membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació a través de la música.

Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què La tresca va fer els primers passos. Al seu moment es va consolidar amb el nom d’Això, allò i allò altre, i va ser presentat a La Mostra de la Xarxa a Igualada (2001) i a la de Rialles (Cerdanyola 2005).

Amb aquest espectacle les abelles de La tresca han treballat per tot Catalunya i Balears, cantant en destacades festes majors, com La Mercè i Santa Eulàlia a Barcelona, Santa Tecla a Tarragona, les Fires de Girona, La Verge de la Candela a Valls, les Festes de Maig de Badalona o les Santes a Mataró. També ha estat representat en escenaris com la Festa dels Súpers de Televisió de Catalunya (2003 i 2008), la Festa de l’Aigua (2007) i la Festa del Cel de Barcelona (2005), la Fira de Música al Carrer de Vilaseca (2005), el Festival de teatre per a tots el públics Esbaiola’t (2008), el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans (2013), el Festival Barruguet a Mallorca (2014) o més recentment al Festival de Música en Família de Girona, el Festivalot (2015).

Consulta disponibilitat

 •  
 •  

També et pot interessar

 • Contactar Cançons de Butxaca

  Cançons de Butxaca

  Espectacle d’animació familiar de Carles Cuberes adreçat als més petits (d’un a tres anys), ideal per a escoles bressol i creat i adaptat especialment a les edats dels infants.
  Més info
 • Contactar Animalets

  Animalets

  De o a 3 anys Especial per escoles Bressol.Una visita a la granja màgica
  Més info
 • Contactar Dançons

  Dançons

  Espectacle d’animació dançons es un espectacle d’animació musical farcit de cançons, cançons mimades, danses i jocs musicals de tota mena, tant de creació pròpia com de caire popular.
  Més info