Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Notícies sobre espectacles infantils i familiars < Tornar

Fira de la Coca i el Mató Monistrol de Montserrat

26-10-2017

Estem presents a través dels nostres artistes en Jordi Callau i Pep Callau, dos germans indiscutiblement grans a l’hora de representacions tant d’animació infantil, com speakers, com a dinamitzadors de festes.

En aquest cas concret que parlem de la FIRA DE LA COCA I EL MATÓ de Monistrol de Montserrat, En Jordi Callau i Pep Callau, animaran la fira amb el seu show, espectacular amb xanquers, que es passejaran amb la gent i fent que aquesta FIRA DE LA COCA I EL MATÓ, sigui tot un èxit, com l’any anterior.

A part d’oferir uns productes autènticament autòctons i boníssims, estarà amenitzada pels nostres dos grans, en Jordi Callau i Pep Callau, amb aquests ingredients, impossible que no sigui tot un èxit.

No deixeu d’anar a aquesta fira i deixeu-vos portar per les bromes i els somriures de Jordi Callau i Pep Callau, marxareu a casa satisfets d’haver passat un dissabte i un diumenge espectaculars

 

No us oblideu dissabte 28 d’octubre i diumenge 29 d’octubre, tots a Monistrol de Montserrat, per a gaudir de la FIRA DE LA COCA I EL MATÓ amb dos ingredients màgics que son en Jordi Callau i Pep Callau, en representació d’Espectacles Setena Regió.